Monitoring bužeta Budžetske vesti, NVO vesti

Obuka za građanske nadzornike

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Toplički centar za demokratiju i lјudska prava, u saradnji sa Užičkim centrom za lјudska prava i demokratiju, organizuje obuku za predstavnike organizacija građanskog društva koje su angažovane u oblasti javnih nabavki i borbe protiv korupcije.

Obuka je deo projekta „Ka efikasnom i održivom sistemu građanskog nadzora javnih nabavki“, čiju realizaciju podržava Fondacija za otvoreno društvo.

Program obuke namenjen je predstavnicima organizacija građanskog društva koje imaju iskustva u oblasti javnih nabavki i borbe protiv korupcije i koje su zainteresovane da, u skladu sa članom 28. Zakona o javnim nabavkama i Pravilnikom o građanskom nadzorniku, učestvuju u postupcima javnih nabavki kao građanski nadzornici.

Seminar će biti održan od 25. do 28. jula 2013. godine na Mećavniku i okupiće 20 učesnika. Troškovi prevoza, smeštaja i ishrane učesnika u potpunosti su pokriveni od strane organizatora.

Svi zainteresovani za učešće na seminaru mogu se prijaviti tako što će popunjen prijavni formular dostaviti na elektronsku adresu office@topcentar.org.rs ili na faks 027/324493, do 15. jula 2013. godine.

Izabrani kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa do 17. jula 2013. godine.

Prijavni formular

(Toplički centar za demokratiju i lјudska prava)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.


This site is under Creative Commons license.

Projekat Portal civilnog društva Srbije podržala je Fondacija za otvoreno društvo.
Izradu sajta podržalo Ministarstvo spoljnih poslova Norveške.