Sektor NVO vesti

Volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu

Ознаке: , , , ,

Objavio Zoran Markovic

“Green fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film, ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. novembra u Domu omladine Beograda.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs najkasnije do 20. oktobra 2016. godine. Samo kandidati i kandidatkinje koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.

Green Fest volonteri 1Izabrani volonteri i volonterke će imati prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ je najveća „zelena“ manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Tokom prethodnih šest godina festival je posetilo preko 47.000 ljudi. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs.

Ovogodišnji Green Fest se održava uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta RS, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

(Centar za unapređenje životne sredine)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.


This site is under Creative Commons license.

Projekat Portal civilnog društva Srbije podržala je Fondacija za otvoreno društvo.
Izradu sajta podržalo Ministarstvo spoljnih poslova Norveške.