Sektor NVO vesti

Baza OCD koje deluju u oblasti zaštite životne sredine

Ознаке: , ,

Objavio Zoran Markovic

Regionalni centar za životnu sredinu (REC) ažurira online bazu organizacija civilnog društva koje deluju u oblasti zaštite životne sredine i bliskim temama.
U cilju umrežavanja organizacija, zajedničkog delovanja i aktivnosti koje kao Regionalni centar za životnu sredinu, CO Srbija ( www.serbia.rec.org ) realizuje, kao i vrednosti koje promoviše u okviru CSOnnect programa (www.csonnect.rs) pozivaju se CSO da pristupe bazi. Ukoliko se Vaša organizacija već nalazi u bazi, proverite podatke i javite ukoliko je potrebno uneti neke izmene.

Cilj CSOnnect programa je da primeni inovativni pristup u podršci organizacijama civilnog društva koje u svom portfoliju imaju zaštitu životne sredine i institucionalno ojača njihove kapacitete kako bi organizacije imale veći potencijal da preuzmu vodeću ulogu u izazovima vezanim za životnu sredinu u pregovorima Srbije i Evropske unije (Pregovaračko poglavlje 27).

Prijavu organizacija možete izvršiti putem popunjavanja upitnika na  linku: http://www.csonnect.rs/networking/cso-database.

(CSOnnect tim)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.


This site is under Creative Commons license.

Projekat Portal civilnog društva Srbije podržala je Fondacija za otvoreno društvo.
Izradu sajta podržalo Ministarstvo spoljnih poslova Norveške.