Sektor NVO vesti

Javni poziv za OCD

Ознаке: , , ,

Objavio Zoran Markovic

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u saradnji sa Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Građanskim inicijativama poziva zainteresovane predstavnike/ce organizacija civilnog društva da prijave svoje učešće u konsultativnom sastanku povodom izrade teksta Predloga Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja.

Sastanak će se održati 14. decembra 2017. godine u Beogradu, u Kući ljudskih prava i demokratije, Ulica Kneza Miloša 4, sa početkom u 11.00 časova.

Cilj skupa je predstavljanje teksta Predloga Uredbe koji je izradila Radna grupa radi finalnih konsultacija.

Prijavu učešća na skupu potrebno je dostaviti najkasnije do 12. decembra 2017. godine na e-adresu: milica@gradjanske.org.

Tekst Predloga Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja biće dostavljeni naknadno.

Napomena: Organizatori nisu u mogućnosti da nadoknade troškove prevoza predstavnicima organizacija civilnog društva koji nisu iz mesta u kom se skup održava.

Agenda događaja

Predlog uredbe

(RC Građanskih inicijativa)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.


This site is under Creative Commons license.

Projekat Portal civilnog društva Srbije podržala je Fondacija za otvoreno društvo.
Izradu sajta podržalo Ministarstvo spoljnih poslova Norveške.