Sektor NVO vesti

Novogodišnja akcija prikupljanja novca za kupovinu zimskih rukavica za prodavce magazina Liceulice

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Kafana Manjež 29. decembra tokom dana organizuje novogodišnje druženje s prodavcima magazina Liceulice.

U duhu predstojećih praznika i sa idejom da prodavcima zima bude toplija tog dana ćemo prikupljati novac za kupovinu novih rukavica koje će im olakšati svakodnevni boravak na ulici. Poslednjeg petka u godini od podneva do mraka služićemo kuvano vino i pečene kropmire, a vas pozivamo da nam se pridružite i da ovu 2017. zajedno završimo tako što ćemo narednu nekome učiniti lepšom.

Manjez-i-Liceulice[7361]Prilika je istovremeno i da nabavite novi broj časopisa od kojeg najugroženiji zarađuju, zbog kojeg se osećaju prihvaćeno i s kojim zajedno uče kako se prave nove šanse.

U novogodišnjem broju pored intervjua sa Novakom Đokovićem u kojem ćete imati priliku da našeg najpoznatijeg tenisera upoznate u sasvim drugačijem svetlu, u novom broju donosimo vam niz tekstova o našim stalnim temama – od tekstova o našim prodavcima preko tekstova koji se bave održivim razvojem i predstavljanjem najrazličitijih građanskih/aktivističkih inicijativa pa sve do naših predloga za slušanje muzike, čitanje knjiga i gledanje filmova/serija.

Liceulice je magazin koji svakodnevno na ulicama prodaju ljudi iz marginalizovanih i ugroženih društvenih grupa. Polovina novca od svakog prodatog primerka je direktna zarada prodavca. Ovo je prilika za osnaživanje onih kojima su uskraćene mnoge prilike.

Liceulice je istovremeno i magazin koji iz meseca u mesec na naše ulice donosi teme za koje nema mesta u drugim medijima pričajući priče boljeg društva.

Kupujući Liceulice pomažete mnogima, čitajući Liceulice pomažete sebi.

(Liceulice)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.


This site is under Creative Commons license.

Projekat Portal civilnog društva Srbije podržala je Fondacija za otvoreno društvo.
Izradu sajta podržalo Ministarstvo spoljnih poslova Norveške.