Sektor NVO vesti

Poziv za volontersku akciju

Ознаке: ,

Objavio Zoran Markovic

Samostalno i besplatno pokrenite vašu volontersku akciju preko www.volonter.rs!

Vašu volontersku akciju možete sprovesti uz pomoć resursa koje vam nude javna preduzeća i institucije na www.volonter.rs.

Svaki pojedinac preko www.volonter.rs, bez obzira gde se nalazi u Srbiji, momentalno vidi najbliži tim u kome ima mesta da se pridruži. Zahvaljujući tome, volonteri se sami raspoređuju u timove i organizatorima olakšavaju sprovođenje akcije.

Kao organizator akcije, preko www.volonter.rs objavljujete poziv za svaki tim pojedinačno, a bez obzira na broj timova i njihovu lokaciju, preko medija i društvenih mreža delite samo jedan poziv za sve volontere:

Dolaskom na www.volonter.rs, svaki volonter će prvo videti sebi najbliži tim u kome ima mesta i sam se pridružiti.

Kada se volonter pridruži timu preko www.volonter.rs, otvara mu se posebno mesto za komunikaciju vidljivo samo članovima tima. Odatle ima mogućnost da „šeruje“ fotografije ka Facebook-u i Twitter-u sa linkom volonterske akcije. Na taj način vaš volonter ne deli samo lep trenutak zabeležen na fotografiji, već i svoju misiju.

Pokrenite volontersku akciju, pokrenite volontere i budite podržani od strane institucija i javnih preduzeća preko www.volonter.rs!

(www.volonter.rs)

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da bi ste komentarisali.


This site is under Creative Commons license.

Projekat Portal civilnog društva Srbije podržala je Fondacija za otvoreno društvo.
Izradu sajta podržalo Ministarstvo spoljnih poslova Norveške.